top of page
  • Writer's pictureForn De Pa Pere Llobet

NO ÉS ADÉU ÉS UN FINS AVIAT

Benvinguts i benvingudes! Si esteu llegint això és perquè probablement ja fa un temps que sou aquí amb nosaltres i ja hàgiu vist que és el que hem estat fent! I bé, si acabeu d'arribar, no us preocupeu! Per això estem aquí avui, per a explicar-vos quin ha sigut el procés que hem seguit I quina finalitat hem tingut en tot moment.


Primer ens presentem. Nosaltres som un grup d'11 estudiants de Publicitat i Relacions públiques de la UdG. Aquest està format per un conjunt de persones molt diferents, les quals hem anat assolint diversos rols durant la duració d'aquest projecte.


Tot va començar al setembre, quan ens van explicar què és el que hauríem de dur a terme i com hohauríem de fer. Ens varen plantejar el fet d'haver de desenvolupar una estratègia de màrqueting digital per a una empresa real. Us podeu imaginar la nostra sensació! No sabíem ni per on començar.


Mentida, sí que hosabíem, el problema era com fer-ho. Havíem de trobar una empresa del Gremi de Flequers que volgués col·laborar amb nosaltres i que alhora dipositessin tota la seva confiança en nosaltres. Finalment va ser fàcil, més del que creiem! Vàrem contactar amb en Pere i ens va mostrar el seu interès des del primer moment.


Un cop vam tenir l'empresa real definida, tot va sorgir sense molta complicació. A partir d'aquí tot va ser esforç i dedicació. Vam començar per la creació de la nostra productora, la que ens aportaria, al grup en conjunt, una imatge de marca. Un cop ja formàvem part d'una "empresa", vam començar per definir els objectius de la nostra estratègia de màrqueting digital i organitzar el que serien les accions que aniríem duent a terme.


Vam crear Instagram, Facebook, Google my Buisness, TripAdvisor I una pàgina web, per a aconseguir que la flecta obtingués visibilitat a Internet, ja que pensem que tot el potencial que aquesta té, no es mostrava enlloc.


D'altra banda també hem fet publicacions al mateix blog en el qual ens trobem ara, per a informar-vos de totes les novetats i de contingut d'interès per a tots vosaltres. La creació de podcasts també ha sigut alguna de les coses que hem inclòs en el nostre treball.


No sabeu la de feina que porta tot això, però el que no sabeu tampoc és les ganes que hi hem posat I com de bé ens hem sentit treballant amb una empresa com el forn de pa Pere Llobet.


I fins aquí el nostre projecte. Abans, però, volíem donar les gràcies a tots vosaltres, per haver fet possible que nosaltres fóssim aquí, i per la manera en què ens heu fet sentir sempre! Nosaltres n'estem segurs que us deixem en mans d'una de les millors fleques que hem pogut visitar!


Moltes gràcies a tots, i fins aviat!


Ah, per cert, no marxeu encara que us deixem algunes fotografies del procés!






I ara si, a reveure!

188 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page